Κατασκευή Bραχοκήπων

- ΓΑΙΑ GARDEN CENTRE -

 

 Κατασκευή Bραχοκήπων

- ΓΑΙΑ GARDEN CENTRE -

 

Οι βραχόκηποι χρησιμοποιούνται ευρέως στη μοντέρνα κηποτεχνία, καθώς προσφέρουν μοναδική ομορφιά, ποικιλία και πρωτοτυπία στον εξωτερικό μας χώρο.

Αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια του κήπου, διαμορφωμένα από διακοσμητικές πέτρες, βράχους, κορμούς δέντρων, ρίζες και πιθάρια, οι συνδυασμοί των οποίων δένουν αρμονικά με τα λοιπά στοιχεία του εξωτερικού χώρου, όπως και με το αρχιτεκτονικό ύφος της κατοικίας. Οι διαστάσεις και οι μορφές με τις οποίες εντοπίζονται ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος του κήπου.

Η μεγάλη μας εμπειρία στην κατασκευή βραχόκηπων, μας καθιστά ειδικούς στον τομέα της δημιουργίας βραχόκηπων, συνδυάζοντας λίμνες, συντριβάνια και γενικά το υδάτινο στοιχείο δημιουργόντας κήπους με αισθητική και φαντασία.

ΚΗΠΟΙ ΜΕ ΚΑΚΤΟΥΣ 

 

Επίσης Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του κήπου σας με κάκτους. Είναι τα μόνα φυτά που ζούν μόνα τους για καιρό μακριά σας. Αντέχουν στην ξηρασία, είναι ιδανικά για όλα τα κλίματα, δεν τα φοβίζει ο αέρας όσο δυνατός και αν είναι, ζούν δίπλα στο κύμα, χαρίζουν εξωτική ομορφιά στον χώρο σας, μέσα και έξω από το σπίτι σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ Τ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ
Αργοστόλι Κεφαλονιά
Τηλ. 26710 20088
Κιν. 6972151845

Copyright © 2013 - 2019 Gaia Garden Centre - All Rights Reserved | Designed by Sami Computers ICT

 Φυτώριο Αργοστόλι Κεφαλονιάς -  Γεοπωνική Κεφαλονιάς - Γεοπώνος Κεφαλονιάς - Ανθοπωλείο Αργοστόλι Κεφαλονιά - Λουλούδια Φυτά Κεφαλονιά - Φυτώρια Κεφαλονιά - Κατασκευή Κήπων Κεφαλονιά - Συντήρηση Κήπων Κεφαλονιά - Αυτόματα Πότισμα Κεφαλονιά


Τηλ. 26710 20088
Κιν. 6972151845

instagram logo eps png instagram logo 1784