ΦΥΤΩΡΙΟ ΓΑΙΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μια σύγχρονη μονάδα, μοναδική στον τόπο μας φτιαγμένη με πολύ μεράκι.

 

Η τεράστια ποικιλία και το πλήθος των φυτών που παράγουμε, εγκλιματισμένα σ΄αυτόν τον τόπο, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να επιλέξετε φυτά κάθε είδους και μεγέθους με άριστο ριζικό σύστημα , εγκλιματισμένα, απαλλαγμένα ασθενειών.

 

Η επιστημονική κατάρτιση της διεύθυνσης για σύνταξη οποιασδήποτε μελέτης, είναι άρτια και παρέχει έγκυρες τεκμηριωμένες κατευθύνσεις. Έτσι εξασφαλίζεται η επιτυχημένη επιλογή των φυτών, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο χώρος εγκατάστασης , αλλά και η σωστή συντήρησή τους στο μέλλον.

 

Στο χώρου του φυτωρίου μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συνθέσεις φυτών σε γλάστρες, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στο χώρο σας και να τον ομορφύνουν. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν συνθέσεις με φυτά τα οποία θα διαλέξετε εσείς.

 

Η Μαρία Κυριακάτου – Θεοφιλάτου (γεωπόνος) έχει τα πάντα για αναπτυξη και ομορφιά του περιβάλλοντα χώρου σας καθώς και μια μεγάλη γκάμα από διακοσμητικά φυτά και διάφορα φρουτόδεντρα που επιθυμείτε αρίστης ποιότητας σε προσιτές τιμές καθώς φυτοφάρμακα , ζωοτροφές, λιπάσματα, αυτόματα ποτίσματα.

 

Επίσης αναλαμβάνει μελέτες – κατασκευές – συντηρήσεις κήπων καθώς και ανθοπωλείο για κάθε ειδους διακόσμηση για να προσφέρετε και να απολαύσετε τις χαρές και επιθυμίες της ζωής σας !

ΠΡΟΪΟΝΤΑ